Inloopatelier De Remise beschikt over een ruime hoeveelheid werkplekken in een hoge, goed verlichte ruimte. Je deelt de ruimte en de middelen die er in staan met elkaar.

Er is een ruime hoeveelheid schildersezels met bijzettafels aanwezig, je kunt werken aan een van de stevige werktafels of gebruik maken van een (meegebrachte) tafelezel. Er zijn wasbakken voor het uitspoelen van kwasten en we beschikken over een keramiekoven. Wifi is gratis beschikbaar. Koffie en thee kun je zelf zetten en een meegebrachte lunch of salade kan in de gemeenschappelijke koelkast worden bewaard. Toiletten vind je in de  algemene ruimte van het gebouw.

Je hoeft niet steeds met al je spullen naar huis, want in een van de stellingkasten heb je een eigen genummerd materiaalvak. Wel zo makkelijk!  Ook als je een keer een uurtje tussendoor wilt werken, kun je dus snel weer aan de gang.  Is je werk niet in één dag klaar en past het niet in je materiaalvak? Geen nood, je kunt het laten drogen aan een van de wanden in het atelier.

Je kunt kiezen voor verschillende contractvormen. Ben je al een tijd op zoek naar een vaste werkplek, dan is een jaarcontract het voordeligst. Zoek je meer een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een project of een specifieke opdracht, kun je ook kiezen voor een contract van 6 maanden.

De maandelijkse kosten bij een jaarcontract zijn € 133,00 per maand exclusief btw en de maandelijkse kosten bij een halfjaarcontract € 166,00 per maand exclusief btw.

Wil je meer weten of wil je eerst een keer langskomen om te kijken of inloopatelier De Remise je bevalt? Vul dan het contactformulier in voor een afspraak!